Powered By Blogger

fredag 5 december 2014

Proffskock

Min käre sambo är på styckkurs ikväll -också ett sätt att spendera en fredagkväll, choppa ett lamm i småbitar liksom. På grund av detta evenemang blev jag ansvarig för middagen. Pust och stön. Det är ju Patric som är kocken i detta hushåll. Jag är provsmakaren. 

Hur som helst. Jag drog iväg med ungarna till Coop, lagom trötta, sandiga och kissnödiga (såklart), och frågade i bilen på väg dit vad dom önskade för middag. Maja: Vi vill ha sån där god lasagne som du brukar laga! Moa: JAAA, med sån där god vit sås. 

Ehhhh, när stod jag och slog ihop en krämig bechamelsås senast? För typ tre år sen? Har jag förresten nånsin gjort det? Jag frågade om dom kunde beskriva lite närmare vad dom menade för lasagne "amen, sån där fyrkantig som man värmer i micron som du brukar laga". 

Tack Familjen Dafgård för att ungarna tror att jag är en master chef. Sju minuter i närmsta mikrovågsugn, pimpa härligheten med lite rårivna morötter och lyckan är total. Herregud -nu får jag ta och skärpa till mig. Typ anmäla mig till en styckkurs nästa helg... 
4 kommentarer:

 1. Det är sååååå SKÖNT att nån mer är så svinkass på att laga mat! Och så skönt att det är fler kids än mina som kommer med sånna kommentarer när det blir min tur att fixa middag. 😂

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vi är bra på väldigt mycket annat Elin! Typ burpees och armhävningar:-) Kram på dig!

   Radera
 2. Haha men Stina då, värsta lurigkocken ;)
  Men än så länge går barnen på allt ( tur det, samma sak här)
  Trevlig helg!!
  Själv drar jag med mannen till Ullared imorgon ;)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevlig helg till dig också och ta det lugnt med Morgan och Ola-Conny! Julklappsrace antar jag?! Kram!!

   Radera