Powered By Blogger

torsdag 25 december 2014

Modigt

Juldagen. Lite som en dag efter en stor fest, luften går liksom ur en smula. Man står där med granbarr under strumporna och mängder av sönderrivet julklappspapper och undrar vad som hände. 

Vi har dock haft en riktigt behaglig juldag, hängt på landet och spelat julklappsspel, käkat rester, byggt julklapps-lego och dessutom gått hårt på allt julgodis som blev över. Aladdinaskar, marsipandjur, skumtomtar, Dumle, tryfflar och så vidare. Vi ligger ju inte direkt minus på kolhydratskontot. 

Vi drog in till stan framåt kvällen, det vankas nämligen jakt för delar av familjen imorgon och då måste man hem och vårda vapen och putsa kängor. Jo jo. 

Vi hann även styra upp en spontan gymdate med vår käre vän Emil och det var ju galet skönt att få skaka ner köttbullar och pepparkakor lite grann. Kidsen hängde med och körde hinderbana under tiden, funkar utmärkt. Dom behövde också löpa av sig lite.  Hela familjen var rörande överrens om att vi inte ville ha något julliknande till middag, så det blev spagetti Bolognese som intogs framför filmen "modig". En riktigt favvo-rulle för såväl barn som vuxna. Underbart när hjälten i filmen är en stark och modig tjej! Mer sånt. Mycket mer sånt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar