Powered By Blogger

torsdag 1 december 2016

Sprutor och skinkor

Bättre dag idag. På samtliga plan.

Eftersom jag skulle jobba på hemmaplan hann jag käka frulle med kidsen -det gillas. Idag blev det blev risgrynsgröt framför första avsnittet av julkalendern. Gud så mysigt. Snudd på harmoniskt faktiskt. 


Lämnade barn på skolan, ett gråtande barn, med sprutångest och ett överlyckligt barn, som skulle få följa med bästisen Tea till hennes farmor och rida idag. Klockan 10.00 ringde den spruträdda och meddelade stolt att allt gått bra och klockan 15.00 fick jag mms med Moa på ponnyn "Lillen". Så nöjd. 


Har även hunnit hämta hem den här stjärnan från veterinären, mycket piggare. Och tack gode Gud för försäkringar -kalaset slutade på dryga tolv tusen, vi betalade 1800 av dom... intensivvård av hund är galet dyrt. Som en vecka på Maldiverna typ. 

 Sliten jycke 

Iväg på utvecklingssamtal för Maja, där vi fick veta att vi har en extremt omtänksam, hjälpsam och klok 7-åring. Så stolt mamma! 

Träning då? Tja. Jag var extremt träningssugen ikväll, men kunde av olika anledningar inte åka till gymmet och fick således improvisera ihop ett pass här hemma. Jodå, det funkar att svinga kettlebells och göra armhävningar i vardagsrummet ackompanjerad av Bollibompa. Kort och intensivt. 

Lite mycket hud kanske -sorry alla känsliga läsare! 

Nu blir det skinkmacka, julmust och två rykande färska avsnitt av Gåsmamman. Fin avrundning på denna torsdag! 

 

2 kommentarer: