Powered By Blogger

söndag 25 december 2016

Chill

Juldagen. En dag att vandra runt i pyjamas fram till lunch. Trycka några skinkmackor och avslagen julmust. Ligga i soffan och sträckkolla på två halvsunkiga Johan Falk-filmer. Dra en snabb sväng till Norrköping, med enda syftet att lägga vantarna på ett par 2XU-tights på XXL och ett par vinterkängor åt mini. Vi lyckades med uppdraget och överlevde mellandagskaoset.  

Tillbaka till landet. Vara noll träningssugen i hjärnan, men väl medveten om att kroppen egentligen behövde det. Plocka fram pannben och skivstång. Riva av ett pass GRIT på en lerig gräsmatta och ett gäng 400 meters intervaller på ännu lerigare skogsväg. Idag fick jag slita. Diciplin framför lust. Sådana pass ska man också ta sig igenom. 

Extra härligt när belöningen efter passet är en tvagning på trappen i en campingdusch med extremt dåligt tryck. Man ger sig inte på nån hårinpackning direkt. 

Ny blir det soffhäng framför Frost. Och ett parti vildkatten. Barnens favoritspel, som faktiskt är rätt kul för oss över sju år också. Och troligtvis en skinkmacka eller två. Sen vill jag inte se julmat igen... 

Gud vad glad och förnöjsam jag ser ut
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar