Powered By Blogger

fredag 22 april 2016

Mutor och svett

Helg. Banne mig. Jag har väntat på dig. 

Klockan ringde 05.50 och 06.20 stövlade jag in på gymmet för en svettdate med Ida. Efterlängtat. Minst sagt. Mellan Jacobs stege, boxsäck och marklyft hann vi avhandla jobb, husköp och frisörmissar. Älskar våra fredagsmorgnar. Älskar.

Vi var färdigtränade 07.20 och då var det dags för mig att drilla golfherrarna. 40 minuter TRX, core och yoga. 

Gentlemännen deklarerade innan vi drog igång att dom hade köpt en räkmacka till mig idag -tydligen en muta för att jag inte skulle vara så hård mot dom. Like that's gonna happen. Räkor och majonnäsmutor i all ära, men tränar man med mig tar man i. Svettas. Får puls och gärna lite mjölksyra. Sen drar man i sig räkmackan. Om den var god? Majonäs och vitt fluffigt bröd kan omöjligt bli äckligt. Och ja, herrarna svettades. Och var nöjda efteråt.  

08.30 stod jag duschad, ombytt och redo för en dag i statens tjänst. Rätt bra jobbat ändå. Heldag på regionkontoret i Linköping, alltid trevligt att träffa gamla kollegor. Och det har dessutom varit en extremt produktiv dag. En hel del som kunde strykas från to-do-listan. 

Grilla älgburgare, svulla smågodis och crasha i soffan framför Americas funniest homevideos. Det är min fredagkväll. Glam och flärd. Och svinskönt. 

Inte många personer som får mig så här glad innan solen gått upp! 
Gentlemän i TRX-band 

Räkmacka i majonäsbad


2 kommentarer:

  1. Två snygga och starka tjejer i en och samma bild!! Jag vill haka på er nån dag. ;) Stina saknar dig!! När ses vi egentligen, lova att höra av dig nästa gång du jobbar i schtaaan. kram fina!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhhhhhh, saknar dig Sara!!! Vi måste ses, pronto! Messar dig så styr vi upp nåt -träning, lunch eller annat häng! Puss och kram😍

      Radera