Powered By Blogger

fredag 29 april 2016

Kevin in my dreams

But hello friday! Och fredag betyder morgondate med min Ida. Klockan 06.20 svängde jag in på gymmet, med morgonfrilla och grus i ögonen. 50 minuter senare var frillan ännu mer rufsig, men gruset i ögonen borta.

Jesus vilket pass det revs av idag. Det hoppades explosiva upphopp, svingades battleroops och kastades medicinbollar. Första varvet är alltid en pärs -kroppen vrålar "HALLÅ, FÖR TJUGO MINUTER SEN LÅG DU I FOSTERSTÄLLNING OCH DRÖMDE OM KEVIN COSTNER OCH NU SKA DU HELT PLÖTSLIGT EXPLODERA I NÅN FORM AV UPPHOPP -GE DIG!". Jag väljer att inte lyssna på kroppen i dom lägena, även om det var rätt nice att spendera gryningen med Kevin Costner. Efter första varvet brukar kroppen fatta vad som gäller och med det kommer flyt och kraft. 

Jobba, jobba, jobba. Gå på lunchdate med sushibuffe. Älskar sushi. Älskar buffé. Och morgonträning bidrar till avgrundsdjup hunger. Detta lunchhak gick tveklöst back på mig idag. 

Jobba, jobba, jobba. Hämta kids, handla fredagsmys, pussa på lillkusin, laga tacos, äta chips, kolla Scooby Doo, klappa hund och insupa känslan av helg. 

Imorgon ställer vi ingen klocka, och dom explosiva upphoppen kommer bytas ut mot rostade mackor med mycket ost och Bregott. Så det så. 

Snyggaste och starkaste västgötskan on earth. 

Bosu-boll. Inte helt stabilt, men ack så grym balansträning.

Gick väl hårt på wasabin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar