Powered By Blogger

onsdag 17 juni 2015

Team-träning

Träningsvärk botas bäst med träning. Eller nåt.... Så när jag fick inbjudan att haka på ett pass med "team Björke challenge" tvekade jag inte länge innan jag svarade ja. När Anna, som bjöd med mig, dessutom fixade barnvakt åt mina kids under passet blev det ännu lättare att haka på. Grymt ju! 

Team Björke träffas två gånger i veckan och tränar utomhus tillsammans. Det är helt kostnadsfritt och passen passar såväl elittränade människor som de som drar mer åt "glad motionär". Alla tränar efter sina egna förutsättningar och målet är att ha kul, träna effektivt och utmana sig själv. Följ Team Björke på Facebook för mer info! 

Igår var vi ett rätt stort gäng som samlades i Vidingsjö, och vi fick minsann smaka på ett riktigt tufft och roligt pass. Passet inleddes med styrke- och snabbhetsövningar på fotbollsplanen och avslutades med ett par rejäla omgångar intervaller i slalombacken. Precis vad mina sargade ben behövde.... Herregud, jag fick verkligen utmana både pannben och trötta muskler -men känslan efteråt är priceless! 

På torsdag kör team Björke pyramidintervaller i Valla. Haka på om ni vill bättra på er löphastighet, eller om ni bara vill hänga med ett skönt gäng människor och svettas rejält! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar