Powered By Blogger

fredag 4 augusti 2017

Hurra och mellandag

Igår var det fest. Min wunderbara vän Maria fyllde 35 år och vi var inbjudna att fira henne i Fornåsa, närmare bestämt på Boberg Storgård, där hon bor. 

Alltså det huset! Vi snackar herrgård med risk att gå vilse när man går på toa. Sååå fint! Och på tal om fint, Maria är kvinnan med ett gigantiskt hjärta och att ha vänner som henne är en stor ynnest, klart hon skulle hyllas! Vi åt massor gott, bla hjort, lax, paj, ost, kladdkaka, hallonpaj och hade allmänt trevligt. 

Extra trevlig var även att få träffa två andra wunderschöna vänner med familjer, Carro och Marie, och hinna catcha upp lite. Och snusa bebis, Ebbe fem månader är nåt av det sötaste min norra öga skådat! 

Maria har utöver två söta söner och en man även 65 000 (galet!) höns och vi fick förstås med oss Sveriges bästa ägg hem! Hurray! Väldigt trevlig kväll! 

Födelsedagsbarnet❤

Idag har varit lite av en mellandag. Planen var landet, men grå himmel och regn gjorde att vi stannade hemma. 

Jag har bland annat;

• fyndat träningskläder och skor åt barnen på Stadiums rea. Två par gympaskor, ett par tights och ett linne från Nike för 300 pix. Värt! 

• sprungit fem kilometer med en hund som ska i form till jaktsäsongen. Min plan var 8 km, men hunden vägrade att springa längre än fem kilometer. Bestämd dam den där ryssen. 

• köpt en eltandborste. Gud vad sexigt. 

• rivit av ett snabbt marklyftspass under tiden resten av gänget handlade entrecote på Ica signalen. 

• Välkomnat PMS från hell. Alltså dessa hormoner. Fi fan. 

Halshuggen, men rätt stark idag. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar