Powered By Blogger

lördag 12 augusti 2017

Fyndläge

Lördagmorgon på landet. Blev väckt till doften av bananplättar och nybryggt kaffe. Svårslaget. Min käre sambo hamnade på plus och troligtvis kommer pluspoängen tas ut i jakttid framöver😀. 

Efter frullen drog vi ett sedvanligt loppisrace till Skärblacka. Lördagsloppisen där är en folkfest. Hela byn träffas på "Hjärta till hjärta" och gör veckans fynd. Vi fyndade bla en oanvänd ridhjälm till mini för en spottstyver -svinbra. 

Måste säga att loppisen där är grym. Stor, fräsch och med enorm fyndpotential. Pensionärerna som jobbar där har liksom inte riktig koll på prissättningen. Vi har bla köpt en komplett servis från Gustavsberg för 150 spänn, typ 32 delar, soppterrin, uppläggningsfat -rubbet. Har även fyndat superfina pinnstolar till landet för typ en tjuga styck. Värt en utflykt! Man åker sällan tomhänt därifrån. Och efter att ni har fyndat på loppisen åker ni och köper kokosbollar, bra va? Känner mig som Skärblackas okrönte ambassadör. 

I övrigt har vi tvättat bilen, letat svamp (utan att hitta någon -sämsta svampåret ever) och tagit en lååång tantvil med en bra bok som sällskap. 

Landetlördag in it's best alltså! 


Soffhäng med dom här sköningarna. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar