Powered By Blogger

söndag 13 augusti 2017

Buddy

Söndag. Tidig hemfärd från landet, eftersom storstruten skulle på kickbike-kalas i Hangaren. 

Enligt uppgift var kalaset en riktig succé! Kicka i två timmar, käka pannkakor och glass och hänga med kompisar, en del som man inte träffat på hela sommaren. What's not to like? 

Mini har hängt också med kompisar hela dagen, en kompis käkade pannbiff med gräddsås till lunch här och sen blev Moa bjuden på värsta tacofiestan hos en annan kompis till middag. Det märks att skolstarten närmar sig, härligt att alla kompisar börjar komma tillbaka till stan.

Dessutom blev det spontanbad hos kompisen Alfred ikväll. Som ni ser på bilden var den spontandejten lyckad - skapligt nöjd tjej.    👇🏻 


Själv har jag spontandejtat på gymmet idag. Ida och jag byggde upp en generös buffé av bla kettlebells, slamballs, rep och roddmaskin som vi tuggade i oss. Jobbigt. Men underbart. Särskilt efteråt.

Det är verkligen så galet bra att ha en träningsbuddy. En buddy som aldrig bangar ett pass och som man dessutom kan ha sjukt trevligt med före, under och efter träningen. Hett tips för att göra träningen ännu roligare. Hitta en bra buddy! 


Nu laddar vi för vardag och måndag. Statstjänstemän ska köra till Norrköping och 8-åringar ska dra ut tand. Vi går ut hårt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar