Powered By Blogger

onsdag 15 mars 2017

In my face

En morgon med känslan när klockan ringde var; "skjut-mig-jag-dör-av-trötthet". Är det den berömda vårtröttheten som drabbat mig månntro?  

Hursomhelst, när inte kaffe hjälper får man komplettera sin frulle med några rejäla klunkar påskmust. Min gamla tandläkare Rolf Bengtsson hade dött av chocken om han sett detta. "Läsk max en gång per vecka och vid ett och samma tillfälle". Roffe kom in i matchen liksom... Nöden har ingen lag och frukt är fan inte godis. 

Och på min väg till jobbet invigde jag även min nya "take-away-kopp" i bambu, inköpt på Primark i Bryssel. Oerhört söt. Oerhört funktionell. Tror att vi två kommer ha en mycket nära vänskapsrelation framöver. 

Jamen, och så toppar vi dagen med lite skön PMS, härligt när man känner sitt lynniga humör och hur det verkligen stegras ytterligare när man kör förbi en bil på motorvägen med registreringsnummer "PMS". Ja jag vet! Rub it in bara... 

Och frukt är verkligen inte godis för en kvinna med PMS, ge mig choklad!! Skulle tveklöst knäcka en 200 grams Marabou på under 60 sekunder. Tveklöst. 

 

2 kommentarer: