Powered By Blogger

fredag 10 mars 2017

Harmoni och hysteri

Jaha, och det här lilla parabolantenns-örat ägnade sig åt att tugga i sig en hel påse "Extra spearmint-tuggummi" inatt och har kräkts som en kalv hela morgonen. Förra veckan tuggade hon i sig barnens tandkrämstub. Hon verkar sjukt taggad på mintsmak den där valpen. Alternativ är hon orolig för att hon har dålig andedräkt... 

Hon kräktes dessutom upp en rådjursklöv imorse och andedräkten luktar inte direkt sommaräng av att tugga klöv. Så visst, i sak är mint inte fel. 20 tuggummin i valpmage är dock riktigt dåligt. 


Annars då? Fredag! Fanfar, jubelrop och hatten av för det! Jag har hunnit riva av en hel del jobbsaker, sååå extremt skönt att kunna stryka lite på "to-do-listan". 

Jag har även hunnit köra ett oerhört lugnt och harmoniskt yogapass med lillasyster på yogahuset (en millisekund ifrån att somna in med dregelsträng i mungipan). Det harmoniska toppades sedan med ett extremt svettigt och spinningpass ihop med min kollega Emil. Sista schlagerspinningen för i år och satan i gatan så kul det var. Endorfiner i kubik. Typ världens bästa uppladdning för helg.

Nu blir det Netflixande, smågodis och vin resten av kvällen. Varken mer eller mindre. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar