Powered By Blogger

söndag 12 mars 2017

Duschat en mamma

Idag har vi firat den finaste "mum to be" med en babyshower. Det var osäkert in i det sista om det skulle bli nån shower, då den lilla krabaten har verkat vara sugen på att titta ut när som helst, men idag var läget stabilt och det blev alltså överraskningsfest i Tallboda. Inget vatten gick. Inget värkarbete drog igång. Hade annars varit spännande! 

Och hur firar man då en blivande mamma? Finns säkert massor olika sätt, men vi körde på följande upplägg; åt thaimat från Ming, körde "Marie-quiz" på Kahoot, delade förlossningshistorier, åt en magisk efterättsbuffé, delade ut ett överlevnadskit till BB till den blivande modern och hade allmänt trevligt häng! 

Marie, den blivande mamman, har ett enormt stort hjärta och är en av de mest omtänksamma personer jag känner, så det kändes himla fint att få fira att hon ska bli mamma. 

Och det barn som får Marie som mamma kan skatta sig lycklig över den vinstlotten i livets lotteri -hon kommer bli en helt fantastisk mamma. Det, mina vänner, är dagens sanning! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar