Powered By Blogger

torsdag 2 juni 2016

Party med elefanten

Igår kväll var det sexårskalas på Busfabriken för Moa. Som hon har längtat. Väntat. Frågat; "hur länge är det kvar". Nu var det äntligen dags. 

27 grader och klarblå himmel. Inte optimalt att kliva in på ett lekland. Eller? Jo, det var faktiskt helt grymt bra. Vi hade HELA leklandet för oss själva. Utöver Moas kalas var det fyra betalande barn på hela dagen, berättade kalasvärden. Det innebar att dom kunde röja helt fritt, inga köer, ingen väntan, ingen trängsel. Och vi vuxna kunde softa med en kopp kaffe i godan ro. Outsourcing äger. 

Hela femårsgruppen kom och Moa fick massor fina presenter, kramar och kärlek av sina kamrater. Det värmer en mammas blödiga hjärta att se hur fina dom är mot varandra. Det blev inte ens drama när Moa avslöjade att hon var kär i både Marcus och Affe: killarna bara "ok, vi delar på henne då". 

2,5 timme senare åkte vi hem med barn som var sjöblöta av svett, men lyckliga. Innan Moa somnade kom frågan "hur länge är det kvar till mitt nästa kalas? Jag vill vara i discorummet på Busfabriken då också." Vi väntar väl ett år tänker jag. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar