Powered By Blogger

lördag 29 april 2017

Lördagsbestyr

Övernattningsdaten gick strålande! Första gänget vaknade 06.40. Två sjuåringar kom då instövlande i vårt sovrum och frågade med uppmanande röst; har ni ägg, mjölk och vetemjöl? "Bra, då blir det pannkakor". Patric lydde order och stekte ett berg och åttaåringarna anslöt vid 08-hugget. Lek hela förmiddagen och en önskan om att få sova över även inatt när det var dags att gå hem. Uppskattat som sagt. Det lär bli fler gånger! 

Annars då? Jo, hunnit riva av ett riktigt köttigt och göttigt pass på gymmet med min käre sambo och hans kompis Christian. Det slängdes slamballs, slets i roddmaskin och släpades på svintunga kettlebells. Bland annat. Gud vad jag har saknat blodsmaken i min mun. Idag var den där igen. Underbart. 

Vidare mot handbollsavslutning för storstruten. Först 1,5 timmes träning, sen grillades det korv, marshmallows och pinnbröd. Mycket trevligt! 

Kuska ut till torpet och landa bland påskliljor, fågelkvitter och hjortar som betar i kvällssolen. Detta ställe gör mig lycklig. Lugn. Och till en mer behaglig person. Axlarna sjunker. Stressen rinner av. Och tanken kommer ikapp. 

Känner dessutom doften av vår. Den bästa tiden kommer nu. Åker med. Och njuter av varje tecken som bekräftar att våren är här på riktigt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar