Powered By Blogger

söndag 9 april 2017

Kalas och kaos

Den här dagen. Vi tar en lång in- och utandning på den alltså. 

Vi maxade kalasgrejen idag och skulle alltså riva av ett åttaårskalas på sporthallens bowling klockan 12.30, åka hem och mellanlanda, för att sedan fira barn nummer två på Busfabriken klockan 16.15. 

Så långt var planen bra. Om än intensiv. Det vi inte hade räknat med var att valpen skulle äta upp en tablettask med godis sötat med xylitol och bli akut sjuk. Precis när vi skulle åka hemifrån ser Patric att hon kräks, skakar och vinglar och han förstår direkt att hon blivit förgiftad. Han kastar sig iväg till veterinären i Valla och när han kommer fram är hon medvetslös. Veterinären tar in henne direkt och märker att hon har blodsocker på 1, därav koman. Det var väldigt kritiskt om hon skulle klara sig överhuvudtaget. Hade hon kommit in några minuter senare hade hon inte överlevt. Men nu ligger vår lilla kämpe kvar och får intensivvård och allt ser ut att gå vägen. Herregud. 

Och samtidigt som detta drama utspelade sig skulle jag glättigt ta emot tio barn i en bowlinghall. Jag höll ihop -och kalset blev succé. Det kommer vi att göra om, kan verkligen rekommendera kalas på sporthallens bowling! 

Eftermiddagens gig på Busfabriken gick också över förväntan. Eftersom kalaset låg rätt sent på dagen och solen dessutom sken ute hade vi typ stället för oss själva. Grymt ju! Nån bröt ihop när Buselefanten kom på besök, annars inga katastrofer. 

Två trötta och nöjda kalastjejer har somnat. En trött kalasmamma har kraschat i soffan. Längtar efter vår Tekla som ligger ensam hos veterinären. Hoppas hon får komma hem snart. 

Nu andas vi in och ut igen. Och laddar för ny vecka. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar