Powered By Blogger

lördag 3 januari 2015

But first, let us take a selfie och ring

Tjoho! Syrran och Christian har återvänt från Asien och idag fick vi äntligen träffa dom! Dessa globetrotters hade med sig fin-fina presenter från resan, bland annat  klänningar och leksaker åt barnen, en fantastisk Mulberry necessär åt mig och en selfiepinne åt min käre far. 

Selfiepinne, så himla rätt! Denna har vi haft vääääldigt roligt med idag, jag kommer utan tvekan att investera i en egen inom en snar framtid, det är ju underhållning på skyhög nivå! 


Annars då? Jo, jag är förlovad på riktigt igen! Vi förlovade oss ju i Thailand för typ fem år sen och sedan dess har jag lyckats tappat bort två förlovningsringar. #slarvigast i kommunen. Det är tur att jag har en sambo som inte tar det personligt när jag slarvar bort beviset på vår kärlek. Nu gör vi ett nytt försök. Tredje gången gillt liksom. Och jag lovar att försöka att inte lägga ifrån mig den på nåt gym. Igen. 

Folk som tar kort på sin förlovningsring väljer väl ofta nån schysst bakgrund, typ en strand i Thailand (så även jag för fem år sedan..), nån fancy resturang eller en pittoresk skärgårdsklippa. Själv har jag en odiskad stekpanna med sönderbränd tacoköttfärs som bakgrund till denna bild. 

Men vad fasen, livet är ju egentligen mer odiskade stekpannor än kritvita stränder och lyxiga restaurangbesök, så det får väl symbolisera att det viktigaste är att orka kämpa tillsammans även om diskbergen är stora och vardagen känns grå. Däri ligger den riktiga utmaningen! 


 

5 kommentarer:

 1. Jättefin! Grattis till förlovningen 😉

  SvaraRadera
 2. Likadan ring som min. Vi har så god smak, du och jag. :)
  Min är vigselring nr 2. Stål is tha thing, babe.

  SvaraRadera
 3. Och passa dig för att dra handen genom små barns hår. Ringeländet luggas rejält. Jag har lärt mig den hårda vägen att fluffa grabbarnas hår med högerhanden.
  (För att vara helt ärlig så är ringen helt hopplös, men svinsnygg.)

  SvaraRadera
 4. Eller hur Ann-So! Great mind thinks alike:-)

  SvaraRadera