Powered By Blogger

torsdag 3 juli 2014

Älskar tiboli

"Vi älskar tiboli mamma! Kan vi åka hit imorgon igen? Snälla!"

Som ni förstår har vi varit på Gröna Lund. En himla mysig dag och regnet lyste faktiskt med sin frånvaro. Tack för det John Pohlman. 

Här kommer en kort sammanfattning av Grönanbesöket innan jag crashar av utmattning: 

Dagens mest populära åkattraktion: Nyckelpigan. Det var inga köer och ungarna sprang upp och ner och åkte, utan att behöva vänta alls. Nöjda med livet? Knappt va. 

Dagens breakdown: Moas psykbryt när hon insåg att hon var 3 cm för kort för att åka Vilda musen. Men VARFÖR får Maja åka då???? Det är så orättvist! Tårarna sprutade och foten stampade ilsket. 

Dagens spyan-i-halsen: thekopparna. Jag hatar sånt som snurrar, även barnkaruseller. Ännu mer hatade jag att karusellskötar-snubben satt och snackade i sin I-phone och lät oss åka typ 30 extravarv. Tack för åkturen. Är det okej om jag kräks i din papperskorg? 

Dagens sötaste: barn i radiobilar som inte fattar hur man gasar. 15 ungar satt och blängde surt för att bilarna inte rörde på
sig, bortsett från en som lyckades lägga i backen. 

Dagens godaste: grillbuffen vi åt till middag. Deras pulled pork var sanslöst god, åt minst ett halvkilo kött. Karuseller med köttfylld mage kändes dock skapligt risky. 

Dagens vanvettaffär: Grönanbesöket  avslutades med att farfar lät barnen gå in i en affär och välja valfritt gosedjur. Moa hittade affärens största direkt -en vit enhörning med glittriga hovar och horn. Maja är lite mer väluppfostrad och valde en liten blå uggla.... 

Over and out. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar