Powered By Blogger

tisdag 1 januari 2013

Värdelös idé

Fingerfärg. Jag kände mig rätt så skeptisk redan när min käre sambo lät meddela att han köpt det i julklapp till barnen. Men, jag minns ju att det var nåt av det roligaste jag visste när jag gick på dagis, så jag tänkte i mitt stilla sinne att vi får ge fingerfärgen en ärlig chans.

Idag inträffade dock det jag befarat -ungarna hittade fingerfärgen och gick bananas. Just nu har vi ett tjugotal röda handavtryck på Majas vita tapeter samt på garderoberna och det återstår att se om detta kan saneras på nåt smidigt sätt eller om vi får måla om väggen. Enligt egen utsago hade dom iallafall väldigt kul när konstinstallationen gjordes. Alltid något.

För övrigt har Patric har precis plockat ut två surdegslimpor ur ugnen och det doftar lovely. Kvällsmacka?! Oh yes! Sanera väggar gör jag nån annan dag.

2 kommentarer:

  1. Ojoj va trist m böter och kass dator och handavtryck där man inte vill ha dem... Mina kids har kört fingerfärg en gång, jag höll dem i badrummet då.. Men vilken nyårsmeny! Wow och dubbelwow!!! God fortsättning:-) Kram Sara

    SvaraRadera
    Svar
    1. God fortsättning till dig också fina Sara! Kram

      Radera