Powered By Blogger

söndag 13 januari 2013

Söndagslunk

Hela familjen sov som små stockar fram till 07.45. Det finns ju vissa fördelar med att kottarna blir äldre, att slippa gå upp 05.20 på helgerna och sitta i koma framför Teletubbies är en av dom.

Jag mår mycket bättre idag och det är en fröjd och lättnad ska ni veta. Vi har städat ut julen på landet, bland annat kastat ut resterna av granen. Jesus Christ, det var en riktigt sorglig syn. Ett avbarrat granlik som sett sina bättre dagar för mycket länge sen. Det är så himla skönt att packa undan julbockar, adventsstjärnor och pepparkakshus. Nu är det bara en tidsfråga innan vi sitter och pimplar kaffe i vårsolen!

Vi är tillbaka i stan igen och barnens farfar kom förbi en snabb sväng på sin hemfärd från Köpenhamn. Vi bjöd på köttbullar och stuvade makaroner och åt årets första semla. Jag hoppade dock över semlan, jag är inte så sugen på att utmana magen alltför hårt efter de senaste dagarnas krämpor. Linköpings godaste semlor köper ni förstås på Lasses livs i Vidingsjö. Prova dom om ni har möjlighet!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar