Powered By Blogger

torsdag 3 januari 2013

En resa kanske?!

Jag sitter som bäst och klurar på om man inte borde boka en resa i typ mitten av maj. Vi har kört utlandsresor vid några tillfällen just i maj och jag måste säga att det är en riktigt bra tid att åka. Det är fortfarande lågsäsong och kostar en bråkdel mot att resa mitt i sommaren, lokalbefolkningen har inte hunnit bli trötta på turisterna än och det är långt ifrån trångt på restauranger och stränder. Dessutom brukar temperaturen vara behaglig både för barn och värmekänsliga mammor.

Just nu sitter jag och dreglar över Sicilien eller Sardinien. Vi älskar ju Italien, inte minst för den fantastiska maten, glassen och kaffets skull, och har varit där rätt många gånger, men faktiskt aldrig på något av ovanstående ställen, utan vi har hållit oss till fastlandet tidigare. Dags att prova nåt nytt kanske?

Cirkus 8500 kr för hela familjen skulle resan gå på. Direktflyg med Norwegian från Arlanda, boende på fyrstjärnigt lägenhetshotell inklusive frukostbuffé, sen får man väl slänga på nån tusenlapp eller två för hyrbil. Det känns nästan för billigt för att låta bli! Eftersom min käre sambo dessutom har lyckats rädd Macbooken (genom att hänga den på ett element för att torka upp vattenskadan) känns det helt plötsligt som vi ligger 12 000 plus. Bara att boka ju!

4 kommentarer:

 1. Ja, italiensk mat är guld......

  SvaraRadera
 2. Har ni varit vid Gardasjön? Uuunderbart!!! Vi älskar oxå Italien... Vi bokade dock till Turkiet i maj (firar 10-årig bröllopsdag!) via Low cost Holiday! 8 dagar, all inclusive på 5 stjärnigt hotell för 13000 kr inkl transfer! Men det blir Italien i sommar oxå förstås :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, faktiskt aldrig Gardasjön -men det låter ju som en riktigt bra förslag! Åh, vilket klipp ni gjort till Turkiet! Låter superhärligt!

   Radera
  2. Kolla in Low cost holidays! Eller Riva del Garda! /Kicki

   Radera