Powered By Blogger

tisdag 29 januari 2013

Kvällslöpning och allmän röra

Med tanke på hur jag missköter min kära blogg just nu kommer nog snart socialtjänsten och omhändertar den. Men sorry folks, tiden räcker inte till. Jag hoppas dock att livet lugnar ner sig en aning snart, och då jäklar ska jag blogga så att jag får kramp i I-phone-tummen.

Tisdag idag och jag har haft en galet produktiv dag på jobbet. Gött när man hinner beta av och få saker ur världen! Sladdade in på dagis och hämtade två små trötta prinsessor. Mini hade trotsat förskollärarnas uppmaningar om att inte klättra på bokhyllan och förstås dragit i golvet med huvudet först. Jag är inte förvånad. Hem och fixa middag, bada barn, tvätta kläder och måla lite med vattenfärger (inte mitt önskemål ska tilläggas). Jag hann pussa min käre sambo i dörren, sen drog jag tillbaka till jobbet för en löpdate med min kollega Helena. Vi behövde båda två komma ut och lufta kropp och hjärna och det var en riktigt skön tur med mycket debriefing på snöfria cykelvägar runt halva Linköping.

Nu blir det mat! Hungrig är bara förnamnet på mitt tillstånd, och då är jag mindre rolig att tas med.2 kommentarer:

 1. inte missköter du din blogg Stina...tycker du förgyller min och säkert många andras dagar med dina härliga berättelser ur livet som småbarnsmamma och glatt arbetande kvinna!!!!
  Själv förbereder jag mig för två veckor i Thailand.. ryggsäck fram plockad ur källarmörker...för nu ska vi ut och sol luffa igen....KRAM till dig och härliga familjen...och så mamma och pappa oxå förstås

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhhhhh, Thailand! SÅ underbart Britt! Njut av din resa till detta fantastiska land! Stor kram!!!

   Radera