Powered By Blogger

tisdag 1 maj 2012

Hjulsbro*2

Eftermiddagen inleddes med kalas hos fina familjen Stål. Spindelmannentårta, glada, sockerhöga barn och skönt häng för oss vuxna.

Moa och Maja invigde sina fina Ralph Lauren klänningar som mormor och morfar köpte i USA. Moa fick dessutom en vattenkammad sidbena och såg ut som en riktig liten brat:-)

Medan kalaset fortsatte med pizza från Lazlos stack jag vidare på tjejmiddag hos min gamla vän Caisa, som också bor i Hjulsbro. Det serverades suverän fisksoppa och vitt vin.

Så härligt att träffa mina underbara vänner och få tid att verkligen prata till punkt. Vi ses oftast med barnen, och det är ju också nice, men då kan man ju lugnt räkna med att få torka upp tre glas utspilld mjölk, avbryta ett och annat slagsmål, byta bajsblöja och kamma 14 Barbie-dockor, samtidigt som man ska försöka föra en vettig konversation...

Jag är så stolt över Caisa. Om drygt en månad är hon färdig barnmorska och hon har redan förlöst 54 barn. Kanske världens viktigaste jobb?! Hon kommer vara världens bästa på sitt jobb, lugn, empatisk och otroligt kunnig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar