Powered By Blogger

onsdag 3 maj 2017

Lamm och damm

Go kväll bloggen. Tisdag? Onsdag? Jag är helt veckovill. Hursomhelst, det är vardag. Så långt är jag med. 

Jobba från Linköping idag och fick möjlighet att hänga lite med mina gamla kollegor -trevligt! Gjorde bland annat en telefonintervju med en journalist från DN och håller tummen för att det gick bra. Frågorna var många och långa och till sist blev jag aningen trött på min egen röst, men förhoppningsvis gick budskapet fram hyfsat tydligt. Journalisten utlovade genomläsning innan tryck, det känns iallafall bra. 

Hann även lunchdejta min käre sambo. Det händer inte varje dag ska ni veta. Patric fick välja ställe och då blev det kolgrillen. Hans klara favorit. Lammspett, kycklingspett, nybakat bröd, syrade grönsaker och nån svinkonstig youghurt att dricka. Alltså, jag fattar att dom kan sin grej. Det är vällagat, färskt och rejäla lass. Men lamm är inte min grej. Jag åt det en gång under min första graviditet och var ytterst nära att kräkas i en papperskorg på jobbet, sen dess smakar lamm typ bäver i min mun. Men sällskapet var trevligt! 

Jag har även hunnit investera i en ny torktumlare idag och dra av ett smaskigt ryggpass på gymmet. Hade tajt med tid, men på 40 minuter hann jag både lyfta tungt och trycka upp lite puls. 

Nu överväger jag att äta lättsaltade chips till middag. Har noll inspiration att laga mat och kylen ekar dessutom tom. Havregrynsgröt? Chips? Havregrynsgröt? Chips? Alla dessa val. 
1 kommentar: