Powered By Blogger

tisdag 23 maj 2017

Hurra!!

Idag fyller en av de absolut viktigaste personerna i mitt liv år. Min älskade mamma blir 70 år idag och jag kan liksom inte förstå hur det gick till. Det känns som ett ögonblick och två hostningar sedan vi firade hennes 60-årsdag på Amalfikusten med sagolik utsikt över Capri. 10 år har alltså passerat sedan dess och nu fyller denna fantastiska mamma jämna år igen. 

Mamma firar sin födelsedag med nästan lika fin utsikt även denna gång, men på tumanhand med pappa. Vi skålar för dig här hemma och tackar livet för att du är vår mamma, mormor och svärmor. Du har alltid ett lyssnande öra, en tröstande famn och vill alltid dina barn och barnbarn det bästa. Jag önskar att jag kommer bli hälften så generös och godhjärtad som du. Älskar dig mamma. Alltid. 


Annars då? 
• Fått en kraftfull massagebehandling på mina triggerpoints i nacken. Det behövdes onekligen. 

• Varit på utvecklingssamtal för storstruten. Hon verkar sköta sig fint i skolan. Känns bra i hjärtat. Hon avslöjade dock för sin fröken att "mamma har lite problem att hjälpa mig med matteläxan för den är för svår för henne". Jorå. 

• Tvättat tre ton tvätt men inte orkat vika eller sortera ett enda plagg. What's new? Bygga tvättberg är lite av min paradgren. 

• Letat 80-tals outfit. Nån som har ett par benvärmare till övers? 2 kommentarer:

 1. På en balkong i lilla byn Postira på ön Brac sitter jag o läser dessa fina kärleksfulla ord från dotter till mamma❤️ Och så gläds jag åt bilden på er fyra😊 ❤️😊
  Känner igen mig lite själv i detta... med mina tre härliga barn..... så mycket kärlek ni barn ger oss!!
  Sonja.... när du läser detta.... som vi sagt till varandra du o jag tidigare "jag tror banne mig vi har lyckats i våra roller som mamma".......kram Stina .... du gläder som vanligt med din blogg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni har verkligen lyckats med era mamma-uppdrag Britt! Det är ett som är säkert❤ Kram till dig och de dina

   Radera