Powered By Blogger

måndag 26 september 2016

Min måndag

Måndag hela veckan. Tjoho. Kallt och krispigt imorse och det blev till att dra på sig boots och strumpor för första gången denna höst. Kan inte klaga, det är ju ändå snart oktober. Tror att strumporna har åkt på betydligt tidigare än så vissa höstar.

Jobba. Jobba. Jobba. Kuska till och från Norrköping. Hiva av två små gryn hos mormor och morfar och dra och instruera två pass på gymmet. TRX och GRIT. Och ja, jag tog det lugnt. Riktigt lugnt, eftersom kroppen fortfarande inte känns helt hundra. Det blev fokus på coachning och peppning av svinstarka kunder istället. Och det där skräpet som surrar runt i mitt system får gärna försvinna. 

Och ja, så var jag och min kära kollega visst med i tidningen. Underbart när dom knäpper 300 bilder och ändå lyckas välja en där man kisar och ser lite halvskum ut. Men, jag tänker att innehållet i artikel är det primära, och den är jag nöjd med.  

Nä, nu ska jag äta havregrynsgröt med hemkokt äppelmos. Bästa höstmaten. På andra plats kommer älgfärsbiffar med gräddsås. Just sayin. 

Halsdukspremiär blev det också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar