Powered By Blogger

lördag 21 april 2012

Två sjuka barn och en härlig tur på stan

Majas baciller har angripit Moa och vi har nu två febriga och dyngförkylda barn:-( Nu på kvällen låg dom på dryga 39 grader båda två. Booooring!

Dagen har, bortsett från de sjuka barnen, varit bra! En tur till Ronaldos startade dagen, så det blev nybakat surdegsbröd till frulle. Corren, "ring så spelar vi", kaffe och morgonen var snudd på fulländad:-)

En tur på stan med världens bästa mamma hanns med under förmiddagen. SÅ himla härligt att strosa runt i city med mamsen utan att känna nån stress, kika på folk och fä och förstås spana in lite butiker.

Vi tog en promenad på eftermiddagen, vi var tvungna att komma ut och få lite luft och hoppades på att kidsen skulle sova i vagnen. Vi börjar dock inse att våra barn blir pigga av feber, tvärtemot vad som är brukligt, men så är det iallafall, så ingen sömn för deras del.. Vi gick längs ån ner till stan och passade på att ta en snabbfika på Espresso House.

Det blev lax- och räksallad till middag och "crazy, stupid, love" på datorn. Både maten och filmen får "med beröm godkänt".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar