Powered By Blogger

torsdag 5 april 2012

Påsk och paket

Morgonen inleddes med att försöka övertyga två skeptiska barn till att det är fullt normalt att en gång om året ikläda sig mormors gamla scarf, förklädet moster sydde i syslöjden i årskurs fyra, kladda överdrivet mycket rouge på kinderna och toppa det hela med lite kajalfräknar, för att sedan traska iväg till dagis och låtsas som det är vilken torsdag som helst. Maja köpte efter lite argumentation konceptet, medan lillasyster tokvägrade. Hon tog på sig en gul solhatt avsedd för dockor, och tyckte det var enough. Helt ok för min del. Påskandet måste vara på frivillig basis:-)

Intensiv jobbdag som piggades upp av en matlåda som min kära sambo fixade ihop imorse. Det är inte alla män som slänger ihop en dillmajonäs med ena handen och målar fräknar med den andra. Jag är bortskämd.

Det blev en hyfsat tidig utcheckning från jobbet och sen iväg för att hämta två glada barn. Ännu gladare blev dom när vi helt otippat hittade ett paket från älskade moster Liza i brevlådan. Som vi saknar dig! Första barnboken med "hen", kommer utan tvekan skapa viss debatt i det Sjödinska hemmet:-) Maja älskar den redan!

Nu laddar vi för långhelg och påskfirande. Underbart och välbehövligt. Glad påsk out there!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar