Powered By Blogger

söndag 8 oktober 2017

Tre

Alltså. Förlåt bloggen, men jag har lite mycket i livet just nu, och du står icke överst på prioriteringslistan. Bara att tugga i sig. 

Om vi ska lyfta ur godbitarna denna helg så är det nog följande; 

• en svinbra show med Schyffert och en barnfri afton med bubbel och svingod mat efter showen. Alltså, Schyffert. Det är inte för inte han ligger högt på min hit-list. Snygg, skärpt, rolig och definitivt med hjärtat på rätt ställe. Och om någon oroar sig kan jag säga att det gick ingen nöd på kidsen medan vi vuxna roade oss, dom var hos stans bästa barnvakter och fick röja på Yoump och äta takeaway. Win-Win . 

• en långfrulle med nybakat från Ronaldos toppat med en höstpromenad med ungar, hundar och man. Inga I-pads eller telefoner. Bara gula löv, syrerik luft och tid att prata och lyssna. Lovely.

• instruera två pass. Först ett styrke- och spinningpass för ett gäng superskönt 9-12 åringar och sen Bodypump 103 för en något äldre skara. Galet kul! Gillar verkligen denna release. 

Tre höjdpunkter från denna helg👆🏼! Nu laddar vi om för ny vecka. Den är fullspäckad. Det vankas övernattningar. Jobbresor. Aktiviteter. Och lite pussel för att få ihop allt. Andas djupt. 

Rätt bra platser minsann⭐️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar