Powered By Blogger

söndag 30 juli 2017

Allt har ett slut!

Sorry bloggen. Jag har semester. Från dig. Från måsten. Från stress. 

Livet här; så skönt. Så okomplicerat. Dagens svåraste beslut är att bestämma om vi ska äta middag på terassen eller gå ut på resturang. Tufft liv, men nån måste leva det. 

Det är typ värmebölja och idag var temperaturen upp på dryga 38 grader. Puh. Vi bäljar Fanta, vatten och missbrukar solskyddsfaktor 50. Och vissa av oss badar, badar och vägrar gå upp. 

Mamma, lillasyster och jag tog en utflykt till en outlet strax utanför Palma idag. Luftkonditionering i varenda affär -halleluja! Det fyndades på Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Asics och Mango. Shoppa, och framförallt, fynda är ju alltid lika kul! 

Maten ikväll blev take away, en kompromiss mellan resturangbesök och laga middag hemma. Indiskt för några, pizza för någon och kebab för vissa andra. Själv åt jag en tikka masala som gav mig glädjetårar, så galet god! Alltså bra indisk mat är svårslaget. Det ser ju ofta ut som en oaptitlig sörja som man hämtat ur närmsta kärr, men smaken. Smaken! Smaklökarna gör saltomortaler. 

Nu suger vi ut det sista av Mallis. Imorgon lyfter vi mot nordligare breddgrader igen. Hundar och sambo är förstås efterlängtade och saknade, men annars hade vi gärna hängt kvar ett tag till. Det här livet är svårslaget. Semester in it's best! Den indiska härligheten 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar