Powered By Blogger

söndag 11 juni 2017

Olika häng

Typiskt bra söndag! 

Inledde dagen med att ta med storstruten och dom två ryssarna på morgonpromenad. Morgonsol och kloka tankar från en åttaåring värmer själen. Inifrån och ut. Att jag höll på att slita armen ur led när stor-ryssen fick vittring på en ekorre är en helt annan historia. 


Vidare till mitt andra hem för att riva av ett pass med Emil och Ida. Som i en Astrid Lindgren-saga. Och jäklar i havet vilket ös det blev, inte lika gulligt och mysigt som i Astrid Lindgrens böcker, nej här kastades slamballs, roddes i roddmaskin, svingades rep och lyftes kettlebells. Till schlager. Så att svetten sprutade och  mjölksyran pumpade runt i systemet. Älsk på det!
Rinnande mascara och svettfest 

Vidare ut till familjen Wahlqvist för lunch och häng. Det var alldeles för länge sen vi sågs, och när vi ses är det alltid galet trevligt. Johanna är en av de mest husliga jag känner och maten var, som vanligt, superb. Det grillades kött, halloumi och majs, stompades sötpotatis med vitlökssmör, stektes färsk sparris med parmesan, slogs ihop aioli och fixades tomatsallad med fetaost. Satan i gatan så gott! Tre sorters ost i samma måltid dessutom, så rätt. Ja, och så fick vi ju blåbärspaj och hembakad citronkaka med frosting till efterrätt. Proppmätt. Och nöjd. 

Kidsen lekte svinbra och var knappt sugna på att ta med en av de ybersöta 3 veckor gamla kattungarna hem. Vi fick dock avstyra. En kattunge kan dessvärre bli en härlig munsbit för en sibirisk laika... Men hör av er om ni är sugna, alla kissar är inte tingade än! 

Nu laddar vi för sista veckan jobb och skola innan vi drar till solen en vecka. Nedräkning! 

Tre veckor sötsak. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar