Powered By Blogger

fredag 22 december 2017

Lov!

Hörde jag jullov? Hörde jag semester? Whoop whoop! 

Och medan jag jobbade idag drog Patric och kidsen ut på jaktmarken och högg en gran, som nu står klädd och piffad i vardagsrummet. Tydligen hör gran julen till, även om man är på andra sidan jorden stora delar av julledigheten. 

Ledigheten har i övrigt inletts på bästa sätt. Först gymdate med delar av kvällens middagssällskap. Cirkelfys i par -crazy jobbigt, men ack så kul. Passet avslutades med surprisen "100 burpees på tid". En härlig julgåva från instruktörs-Elin. Jag gillar burpees. Jag gillade inte dom mellan 80-99 jättemycket. Men känslan efteråt -bästa!

Min gymdate Linn hängde med mig hem på middag, och där väntade köttfärspaj, män, barn och hundar. 

Så himla tacksam över dessa vänner. En skön avspänd fredagkväll som slutade med att hela gänget kraschade i soffan framför "Ack Värmland". Middagshäng behöver inte alltid vara oxfilé, uppklätt och kristallglas. Det går lika bra med myskläder, öl direkt ur burken och ostbågar. Bara sällskapet är det bästa spelar resten mindre roll! 

Nu sova. Och njuta. Klockan ställer vi först på måndag, då ringer den 04.00✈️🇺🇸


2 kommentarer:

 1. Och då vill jag passa på att önska god jul...och vila vila....och ha det underbart på resan!!!!
  Har ju hört lite av mamma vad ni ska roa er med.....bara för att jag själv varit på dessa ställen så vet jag att ni kommer ha det BÄST.....en alldeles särskild hälsning till dig Stina.....ibland fattar jag inte hur dygnets 24 timmar räcker till åt dig....men roligt hänga med i ditt fartfyllda liv 😊❤️😊
  Stor julkram till dig o Liza o Kalle o mamma o pappa o alla "ingifta" och sen dom små förstås..KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack snälla Britt❤. GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till dig och dina nära! Hoppas ni får en fin och lugn jul🎅🏻🎄! Jag lovar att njuta av det stora landet och semester! KRAM❣️

   Radera