Powered By Blogger

lördag 23 december 2017

Fridfullt

En riktigt skön och totalt ostressig dag, så här dan före dan. Ovanligt. Så blir det tydligen om man klarar av det stora julfirandet en vecka före utsatt tid. Sillen är uppäten och klapparna redan öppnade, helt genialiskt upplägg. 

Inledde dagen med finfrukost i finsällskap. Simons stod för surdegsfrallor, ägg, overnight oats och fantastisk latte. Sällskapet bestod av mina vapendragare från gymnasietiden, Cissie och Caisa. Många år har förflutit sedan vi (plus Karin, som inte kunde vara med idag) var Bevvan-gänget på Folkungaskolan, men vänskapen består. 

Underbart häng med dessa två. Vi hann, utöver att äta denna magiskt goda frulle, även göra stan och shoppa julklappar, klänningar, jackor och gud vet allt. Hem. Packa. Tvätta. Styra. Spela spel. Få över kompisar till barnen. Leta efter foppatofflor och bikinis. Softa. Status=pulsen fortfarande behagligt låg. 

Inte orka fixa käk. Skicka iväg Patric att köpa sushi. Han kom hem med mycket. Älsk på det. Se "på spåret" på play, okynnesäta skumtomtar. 

Njuta av att det är julafton imorgon och att lugnet är totalt. Ett julspel i kyrkan och en löprunda är det enda som är spikat, i övrigt tar vi dagen som den kommer.

 Hej julefrid. Riktig julefrid. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar