Powered By Blogger

söndag 9 oktober 2016

Våfflor och ande

Högmässa fick inleda denna dag. Det är nog på sin plats med lite andlig spis när man varit ute och svirat till 02.30 kvällen innan. Anledning till kyrkobesöket var dock inte att be om mina synders förlåtelse, utan att titta på kidsen som skulle sjunga med kören. 

Körpremiär för Moa och hon förkunnade innan vi åkte till kyrkan att hon led av scenskräck och inte visste om hon ville ställa upp på detta spektakel. Men det gjorde hon. Med den äran. Tog i från tårna och artikulerade som ett pro. 

Det är nåt visst med barnkörer, jag blir gråtmild och blödig. Och ännu känsligare blir jag när det dessutom är min egen avkomma som står och kvittrar i falsett. 

Vi skippade kyrkkaffet och drog istället ner till Von Dufva och käkade brunch. Farfar och Marie var på besök från Stockholm och ville bjuda oss på käk, och en brunch sitter ju aldrig fel. Skaldjur, ostar, korvar, våfflor och kaffe. What's not to like? Efter brunchen inhandlades halloweendräkter åt barnen och deras lycka var gjord. 

Och när karln i huset drog iväg för att jaga nån älg fick den här slitna morsan dra sitt trumfkort och fixa hemma-spa med kidsen. Ansiktsmask, hårinpackning, skumbad och levande ljus, bland tvättkaoset i källaren, och det var harmoni i en dryg kvart. En mycket skön kvart. 

Tvättstuge-spa 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar