Powered By Blogger

tisdag 21 april 2015

Halvnaket

Jaha, så kliver man upp i ottan för att hinna träna innan hotellfrulle och möten, bara för att inse att man har glömt att packa någon lämplig träningsöverdel, dvs topp, linne, t-shirt eller liknande. Jag hade alternativen att träna iförd randig Ralph Lauren-skjorta eller en blåprickig sidenblus. Inte klockrent. Faktiskt rakt igenom dåligt. 

Men, jag vägrar strunta i träningen om jag väl har bestämt mig. Inte ska väl en glömd överdel sätta käppar i hjulet liksom. Så, jag drog på mig tights, sport-behå och Ralph Lauren-skjortan och drog ner till gymmet. 

Lyckligtvis var det ingen trängsel på detta spartanska gym klockan 06.15 och jag kunde således slänga skjortan bredvid löpbandet och kuta bar-magad. Men satan vad det kändes obekvämt. 

Alltså, på playan och i badhus löper man ju runt betydligt mer lättklädd än så och tycker det känns helt normalt, men att flasha lite navel på löpbandet känns nästan olagligt. Snudd på kriminellt. Jag sprang liksom på helspänn och var beredd på att det skulle komma nån välklädd hotellchef och uppmana mig att bete mig anständigt "this is a four star hotell, behave!". Det inträffade dock icke.

Efter mitt naken-gymmande åt jag obcena mängder äggröra och brieost. Bara så ni vet! 

Det ser ut som att någon kapat mina ben, men jag sitter på knä och försöker hitta nån halv-graciös stretch i mitt avklädda tillstånd. Det gick sådär. 

2 kommentarer:

  1. Kan Elaine Berquist ösa på i roddmaskinen endast iförd hotellets badrock och trosor så är det där ingen fara! :)

    SvaraRadera