Powered By Blogger

fredag 5 januari 2018

Hemma

But hello Sweden! Efter typ 17 timmars resande, med mellanlandning i både Paris och Amsterdam, kom vi till Linköpings flygplats igår kväll. Underbart att landa i Linköping och ha fem minuter hem, istället för att kuska från typ Arlanda. 

Vi är lagom jetlaggade, kroppen vet inte om det är morgon eller kväll och om jag ska äta frukost eller middag. Tur att det är helg så vi hinner acklimatisera oss lite innan jobb och skola drar igång! 

Om jag ska summera kan jag konstatera att denna resa har varit magiskt bra. Vi har fått uppleva och se massor av saker, bott fantastiskt bra, ätit otroligt gott, shoppat massor onödiga och nödvändiga saker och inte minst gift oss. Så det är verkligen en resa att minnas! Det enda lilla som kunde varit bättre är vädret sista veckan, men hey det har inte direkt gått någon nöd på oss (ytterligare ett incitament till shopping, köpa varma kläder 😊)

Nu ska jag börja packa upp fyra resväskor. Den tråkiga delen av resandet, men bara att bita ihop. Och så blir det svenskt kaffe, fullkornsbröd och greveost. Det där med fullkorn verkar inte ha nått staterna än, så det har man ju längtat lite efter. 

På tal om att längta, hundarna ska hämtas hos bästa hundvakterna idag. Dom har vi verkligen saknat! 

Tack Florida för fantastiska minnen! Tack familjen för bästa resesällskapet. Nu är vi redo att möta vardagen igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar