Powered By Blogger

lördag 7 maj 2016

Paprika

Klockan ringde 07.00 imorse och 07.48 styrde vi kosan från landet för en tillfällig visit i stan. 

Papricaloppet idag -kidsen skulle springa, Patric skulle jobba (samarrangemang mellan gymmet och Ica) och jag skulle instruera ett pass. Hela familjen sysselsatta med andra ord. 

Moa har fortfarande värsta rökhostan och har dessutom blött extremt mycket näsblod sista nätterna och jag avstyrde löpning för hennes del -vi småjoggade/gick runt banan hon och jag. Maja däremot gick all in och löpte för allt vad tygen höll -that's my girl! Härligt svettig och högröd i ansiktet efteråt -och nöjd! Älskar att barnen verkligen gillar sport. Man tänker ju annars att dom skulle kunna bli helt anti, med tanke på att de tvingas hänga en del på pappans gym när vi inte får ihop livet... 

Hur som helst, utmärkt start på dagen, och att det dessutom bjöds på grillad korv och värsta solskenet och att jag träffade ett gäng härliga vänner med kids att hänga med gjorde inte saken sämre! 

Vi drog ut till landet direkt efter loppet och har spenderat eftermiddagen med solstolshäng, korsordslösande, fika, hundbad och bokläsning. Sweet! Och slött. 

Nu ligger ribsen på grillen och cavan bubblar i glaset. Hej sommar -du stannar väl fyra månader till? Minst. 

Nöjd! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar